2011. augusztus 31., szerda
A kedvencem: málnás desszert
Hozzávalók: 1 személyre
3-4 db babapiskóta
6-8 ek. tej
2 doboz joghurt
1 tk. zselatin
0,4 dl víz
porcukor vagy egyéb édesítő
minél több málna
Egy kb. 10-12 cm átmérőjű kistálat kibélelünk folpackkal. A joghurtot összekeverjük ízlés szerint cukorral és néhány málnaszemmel. A zselatint a vízben feloldjuk, majd felmelegítjük és a joghurtba keverjük. A krémet a tálba töltjük és rányomkodjuk a tejben enyhén megáztatott babapiskótákat. A tálat 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd egy lapos tányérra borítjuk, lehúzzuk róla a fóliát és annyi málnaszemet teszünk rá, amennyi csak ráfér: )
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése